Här har vi samlat våra monteringsanvisningar för Kirsch olika produkter. För att du enklast ska hitta den anvisning du söker har vi delat upp dem i tre kategorier: gardinstänger, gardinskenor och solavskärmning.

Montera gardinstänger

Att montera en gardinstång från Kirsch är enkelt! Du kan välja att placera hållarna i ett förmonterat väggbeslag, om du har ett sådant, eller direkt på vägg. Vi har även samlat några små nyttiga tips som hjälper dig att lyckas med din gardinuppsättning.

Hållare i beslag

Hållare på vägg

Monteringstips

Montera gardinskenor

I Kirsch skensortiment finns några olika skenor, nedan har vi listat de vanligaste. Dessutom kan du välja om de ska monteras på vägg eller i tak. Välj den anvisning som matchar dina önskemål och du är snart redo att hänga upp dina nya gardiner!

Flexi-skena i tak

Flexi-skena på vägg

Elite-skena med skenfäste i tak

Elite-skena på vägg

U-skena i tak

U-skena med skenfäste i tak

U-skena på vägg

Montera solavskärmning

Behöver du hjälp med hur man monterar någon av Kirsch många olika solavskärmningsprodukter – då har du kommit rätt! Vissa av våra produkter påminner om varandra, men monteras ändå på lite olika sätt. Det kan t.ex. vara olika anvisningar om din produkt har ett lindrag, kedjedrag eller inget av dem. Välj den anvisning som matchar din produkt och på några få steg är du redo att använda din produkt.

Aluminiumpersienn, med lindrag

Cordless Aluminiumpersienn, utan lindrag

Bella Rullgardin med kassett

Rullgardin, med bottenlist i alu

Rullgardin, med sydd bottenkanal

Plisségardin, med lindrag

Cordless Plisségardin, utan lindrag

Plisségardin Eden Top Down/Bottom Up

Plisségardin Liva Top Down/Bottom Up

Cordless Twin Plisségardin, utan lindrag

Hissgardin, med kulkedja

Hissgardin, med lindrag

Lamellgardin, med kedje- och lindrag