Nya grå zoner i inredningsvärlden – med fokus på grå rullgardin

Mörkläggande grå rullgardin

Nu är det varken vitt eller svart som gäller. Istället tar grå över och blir det nya svarta, eller vita om du så önskar! Olika nyanser av grå tar över inredningsvärlden, i både bloggar och inredningsmagasin, och visst är det något alldeles speciellt med grå.

Behagligt och mjukt samspel
Grå i kombination med t.ex. vitt har en mjukare övergång och skapar ett behagligare samspel i rummet. Dessutom trivs grå bra tillsammans med många andra färger; varför inte prova en accentfärg i turkos, rosa eller kanske en ”softare” nyans. Vi fastnade för ett nordiskt tema med dova nyanser av beige och natur i kombination med läcker grön.

Man brukar tala om gråzoner som något negativt – något odefinierbart och otydligt – men i denna gråa zoon känner vi ingenting annat än självklarhet. Här uppehåller vi oss både gärna och länge!

Vad säger du – är du också beredd att omfamna grå?

Grå mörkläggningsgardin
Grå är en tacksam nyans att färgsätta med och ger din inredning ett sobert intryck. Varför inte prova med att kombinera en grå mörkläggningsgardin till sovrummet med ett vackert påslakanset som går ton i ton. Jämfört med en vit gardin, ger en grå mörkläggningsgardin en annan atmosfär i rummet, utan att ha tillfört alltför mycket färg. Se våra olika mörkläggningsgardiner>>

Inredning i vacker grå
Nordiska toner, med basen hämtad i grå

För att komma till Kirsch olika gardiner och solavskärmningslösningar i grått och övriga färger, klicka här>>