Maja, min Maja…

Kirsch Cordless Maja persienn i vitt

Kommer du ihåg sången med Electric Banana Band som gick varm bland barn och unga på 90-talet? Nu är den Maja vi vill tipsa om varken bitsk eller piraya – vid närmare eftertanke har de bara namnet gemensamt!

Vår fina lilla Maja är en persienn i vit och silvergrå. Det som gör den unik är det lilla handtaget. Detta, till synes anspråkslösa och knappt synliga, handtag är det som både höjer och sänker persiennen till önskad position. Det är samma lilla handtag som också vinklar lamellerna, från öppen till stäng eller tvärt om.

Smart va?

Kirsch Cordless Maja persienn i grå

Slipp snöre och vridstång
Jo men så är det faktiskt. Maja Cordless persienn har varken nedhängande och trasslande snören i sidan eller den knappt så dekorativa vridstången. All funktion vilar i det lilla handtaget. Diskret och snyggt!

Kirsch Cordless Maja persienn i vitt

Naturligt barnsäker persienn
Alla våra produkter är barnsäkra. En del med små beslag som säkerhetsåtgärd och andra, som Maja, föds naturligt barnsäkra. Med Maja Cordless persienn behöver du alltså inte tänka på att säkra upp snöret runt beslaget varje gång du önskar höja och sänka din persienn. Istället tar du bara tag i det lilla handtaget på persiennens underlist och för den till önskat läge. Genom att vinkla handtaget lite öppnar du upp eller stänger igen persiennen.

Så smart! Och barnsäkert.

Kirsch Cordless Maja persienn i vitt

Det tar inte slut med naturligt barnsäkra produkter från Kirsch här inte. Nästa vecka bjuder vi på mjuka veck…

Se mått och pris på Maja Cordless persienn i vitt >>
Se mått och pris på Maja Cordless persienn i silver >>