Visste du att det går att få en takmonterad gardinskena, eller väggmonterad för den delen, efter just dina exakta mått? Du kan dessutom få måttbeställda gardinskenor både rundbockade eller vinkelbockade, för att t.ex. komma runt hörn eller skapa rum i rummet, utan att behöva skarva skenan.

Kirsch erbjuder en bred kollektion måttbeställda och specialbockade gardinskenor som tillsammans skapar ett komplett sortiment av gardinupphängning i privata hem och offentlig miljö. I vårt sortiment hittar du alla smarta gardintillbehör som behövs för att du ska få till just den gardin du önskar. Och det är inte svårt! Kirsch återförsäljare hjälper dig med beställning och mått, så att du får allt du behöver – och i de flesta fall kan du även få hjälp med montering om du så önskar.

Kirsch gardinskenor är anpassade för olika typer av gardinuppsättningar och gardintyngder. För att du lättare ska hitta rätt gardinskena är de indelade i tre nivåer, utifrån vilken belastning de klarar. Välj om gardinskenan ska klara: lätt, medeltung eller tung gardin.

<< Tillbaka till alla produkter